Трибина за влијанието на литературата врз комуникациските вештини на младите

Од:

„Влијанието на литературата врз развојот на позитивни комуникациски вештини кај децата и младите“ е насловена трибината што денеска ќе ја организираат КАТ-продукција и Културно-информативниот центар-Скопје.

– Целта на трибината е да изнајдеме начин како да ја вратиме литературата во рацете на децата и младите за да создаваме генерации со позитивни комуникациски вештини кои ќе создаваат добри врски со околината во која живеат, а со тоа и подобра иднина за нив самите, соопштија организаторите.

Би можело да ве интересира

Ковачевски: Да се посветиме на вештините кај младите за да го искористиме потенцијалот

(ВИДЕО) Експертите согласни: Во земјоделието се искористуваат сите капацитети

Трибина на тема „Младите и религијата“

Ана Ололовска

Трибина „Биоетичка едукација“ на Филозофскиот факултет

Ана Ололовска

Научна трибина: Педагогијата денес и утре

Ана Ололовска

Трибина за нацрт-текстот на законот за спречување корупција и судир на интереси

Ана Ололовска