Театар Комедија го објави својот репертоар за месец Февруари

Од:

Театарот го започнува месецот со претставата „На отворено“ според Мрожек во режија на Андреј Цветановски.

Во февруари на сцената на театар Комедија ќе бидат прикажани вкупно 21 претстава.

Би можело да ве интересира

„Човек, sвер и доблест“ најдобра претстава на Денови на комедијата

Ана Ололовска

Почнува Фестивалот на комедијата „Гола месечина“

Ана Ололовска

Фестивалот на комедијата ,,Гола месечина“ ќе се одржи следната седмица

Ана Ололовска

Театар Комедија вечер продолжува со содржини од вонредната сцена

Ана Ололовска

И овој петок Театар Комедија продолжува со содржини од вонредната сцена

Ана Ололовска

Театар Комедија со вонредна сцена

Ана Ололовска