Отворање изложба на фотографии „Урбана архитектура во двојна експозиција“ на Виктор Поповски во МКЦ

Од:

Изложба на фотографии насловена „Урбана архитектура во двојна експозиција“ од Виктор Поповски вечерва, во 20 часот, ќе биде отворена во МКЦ (Галерија 2).

„Урбана архитектура во двојна експозиција“ е втора самостајна изложба на Поповски. Првата ја реализирал во просторот „Галерија 7“ во Старата скопска чаршија. Тој учествувал на повеќе групни изложби.

Професионалното искуство го стекнува работејки како фоторепортер за неколку редакции како „Фокус“, „Точка“, „Лице в лице“ и други, но и како соработник со неколку поголеми маркетинг-агенции.

Би можело да ве интересира

Изложба на Душан Стефановски на „Културно лето во МОФ – Cult+Alt+Repat“

Ана Ололовска

Центар Јадро ќе го претстави творештвото на уметницата Моника Мотеска

Ана Ололовска

Во Битола отворена изложба „Пејзажна стилизација“ од ликовниот уметник Панде Петровски

Ана Ололовска

Отворање на изложбата „19“ на Христина Зафировска

Ана Ололовска

Изложба на карикатури на тема корона од Миле Манчевски

Ана Ололовска

Изложба на Зулејха Али Зубери во Дом на култура „Кочо Рацин“ – Скопје

Ана Ололовска