Отварање на Мајски салон 2022

Од:

Овој четврток, 19 мај, во Куманово, со почеток во 19 часот, ќе биде отворенa клупска изложба на фотографија Мајски Салон 2022.

Изложбата, во организација на фото-кино клуб „Козјак” – Куманово, ќе биде поставена во фоајето на Центарот за култура „Трајко Прокопиев” – Куманово и ќе содржи 44 фотографии на членовите на клубот.

Покровители на изложбата се Градоначалникот и Советот на Општина Куманово, Народна техника, и НУЦК „Трајко Прокопиев” – Куманово, a истата е под патронат на Фото сојуз на Македонија.

Би можело да ве интересира

Изложба на графики, цртежи и колажи од Слободан Радојковиќ

Голема Завршна изложба во средното уметничко училиште Лазар Личеноски во Скопје

Ана Ололовска

Утревечер отворање на самостојна изложба на Ахмет Огут во МСУ

Ана Ололовска

Во галерија „КО-РА“ отворена изложбата „Заеднички патишта“ со дела на еминентни уметници од Чешка

Ана Ололовска

Прва самостојна изложба „Мојот свет во боја“ на Вероника Љоровска

Ана Ололовска

Во МСУ – Скопје се отвора самостојна изложба на Наташа Неделкова

Ана Ололовска