Спорт

Спорт – Фудбал – Вести – Кошарка – Тенис – УЕФА – ФИФА – НБА | А1он

Спорт

Муслиманските фудбалерки ќе играат со марами

А1он
Меѓународниот фудбалски одбор, тело задолжено за изработка на фудбалските правила, дозволи муслиманските фудбалерки да носат марами на натпреварите. Фудбалските правила забрануваат употреба на опрема која