Регион

Најнови вести од регионот – Балкан – Политика – Економија

Регион

Николиќ нов претседател на Србија

А1он
„Постои Божја правда. Благодарение на граѓаните на Србија, победив на претседателските избори“, изјави пред малку Томислав Николиќ. Ова, рече, не беше референдум за и против