Регион

Најнови вести од регионот – Балкан – Политика – Економија

Регион

Турција затвори агенција што промовираше „абортус туризам“ во БиХ

А1он
Канцеларијата за промоција на културата и туризмот на турската амбасада во Сараево денеска соопшти дека е забрането работењето на туристичката агенција „Баракуда туризам“, која промовираше
Регион

Невработеноста во Грција во мај годинава достигна 23,1%

А1он
Невработеноста во Грција во последната година е зголемена за повеќе од шест проценти, покажуваат статистичките податоци објавени денеска во Атина. Во мај годинава невработеноста во