Економија

Економија – Вести – Македонија – Свет – Балкан | А1он

Економија

Се кратат работничките права

А1он
Со новите измени на општиот колективен договор, дополнително ќе се скратат правата на работниците во Македонија, обвинува Марјан Ристоски, претседател на Конфедерацијата на синдикалните организации.