Македонија

Вработена во МВР Куманово го оштетила МВР за 204.600 денари

А1он
Секторот за внатрешна контрола и професионални стандарди до Основното јавно обвинителство во Куманово поднесе кривична пријава против М.П. (30), референт за управни работи во Отсекот