Магазин

ВИДЕО: Како се лекува главоболка во африканските племиња

А1он
Племињата во Мозамбик ефикасно ги лекуваат проблемите со главоболка, без модерните медикаменти. Начинот е многу едноставен. Погледнете  го видеото за да го дознаете  рецептот  .
Економија

2,1 процент од вработените во јуни не примиле плата

А1он
Просечната исплатена нето плата во јуни изнесува 20.651 денар и е за 2,2 проценти помала од месечната нето плата во истиот период минатата година, покажуваат
Економија

Индискиот милијардер Рој купува хотел во Охрид

А1он
Индискиот милијардер Субрата Рој купува хотел во Охрид дознава А1. Според наши извори, Индиецот и неговата „Сахара груп“ биле во преговори со три познати охридски