Македонија

Кои политичари се најомилени, а за кои има најнегативно мислење?

А1он
Агенцијата „Рејтинг“, за потребите на Фокус направи анкетата, на репрезентативен примерок од 1.560 испитаници. „Рејтинг“ анкетираше не само за местото и довербата на политичките партии,
Магазин

Шакира и Пике уживаат во Мајами

А1он
Иако фудбалерите на Барселона започнаа со тренинзите, играчите кои настапуваа на Европското првенство во Полска и Украина, добија дополнителни денови од годишниот одмор. Додека Иниеста
Економија

Груевски: Владата продолжува со инвестиции

А1он
Премиерот Никола Груевски денеска во РЕК „Битола“ го пушти во употреба главниот транспортен систем за јаглен од површинскиот коп „Брод – Гнеотино“ до рудникот „Суводол“,
Македонија

Црвенковски: Преминувањето на ОМ во ВМРО-ДПМНЕ е смешна реприза

А1он
Лидерот на СДСМ за вчерашното „преминување“ на ОМ во ВМРО-ДПМНЕ рече дека е една лоша, смешна, по малку и трагична реприза на она што претходно