Македонија

И Црвенковски кандидат? Медиумите пишуваат, СДСМ-демантира

А1он
Локалната трка далеку, а во партиските штабови врие. Во владејачката ВМРО-ДПМНЕ, молк, и не може ни пиле да прелета, а камоли информација, медиумите ги плетат
Регион

Вујановиќ: Не сме мафијашка држава

А1он
Црногорскиот претседател Филип Вујановиќ, вели дека текстовите на одделни светски медиуми за Црна Гора, како мафијашка држава се неосновани. Британскиот ББС неодамна објави сторија за