Заев ги пребројува пратениците, неизвесен е почетокот на седницата - А1он
Почетна Македонија Заев ги пребројува пратениците, неизвесен е почетокот на седницата
Македонија

Заев ги пребројува пратениците, неизвесен е почетокот на седницата

11/01/2019 - 13:57 1,746 прегледи
Заев ги пребројува пратениците, неизвесен е почетокот на седницата