Јункер: Амнестијата за некои кривични дела е чекор назад за Романија - А1он
Почетна Свет Јункер: Амнестијата за некои кривични дела е чекор назад за Романија
Свет

Јункер: Амнестијата за некои кривични дела е чекор назад за Романија

11/01/2019 - 13:05 415 прегледи
Јункер: Амнестијата за некои кривични дела е чекор назад за Романија