Се подготвува документација за технички прием на автопатот Миладиновци-Штип - А1он
Почетна Економија Се подготвува документација за технички прием на автопатот Миладиновци-Штип
Економија

Се подготвува документација за технички прием на автопатот Миладиновци-Штип

11/01/2019 - 13:24 337 прегледи
Се подготвува документација за технички прием на автопатот Миладиновци-Штип