Од Скопје до Приштина за 45 минути по новиот автопат што почнува да се гради годинава - А1он
Почетна Економија Од Скопје до Приштина за 45 минути по новиот автопат што почнува да се гради годинава
Економија

Од Скопје до Приштина за 45 минути по новиот автопат што почнува да се гради годинава

11/01/2019 - 12:16 83 прегледи
Од Скопје до Приштина за 45 минути по новиот автопат што почнува да се гради годинава