Вакцина против грип примиле 19.942 лица од кои 14.089 се хронично болни - А1он
Почетна Македонија Вакцина против грип примиле 19.942 лица од кои 14.089 се хронично болни
Македонија

Вакцина против грип примиле 19.942 лица од кои 14.089 се хронично болни

11/01/2019 - 11:32 59 прегледи
Вакцина против грип примиле 19.942 лица од кои 14.089 се хронично болни