Во СЕП ќе биде најавен старт на изградбата на автопатот Скопје – Блаце - А1он
Почетна Економија Во СЕП ќе биде најавен старт на изградбата на автопатот Скопје – Блаце
Економија

Во СЕП ќе биде најавен старт на изградбата на автопатот Скопје – Блаце

11/01/2019 - 08:26 255 прегледи
Во СЕП ќе биде најавен старт на изградбата на автопатот Скопје – Блаце