Романија ги отфрла критиките и тврди дека е подготвена да претседава со ЕУ - А1он
Почетна Свет Романија ги отфрла критиките и тврди дека е подготвена да претседава со ЕУ
Свет

Романија ги отфрла критиките и тврди дека е подготвена да претседава со ЕУ

10/01/2019 - 21:06 54 прегледи
Романија ги отфрла критиките и тврди дека е подготвена да претседава со ЕУ