Орбан: Прво антимигрантско мнозинство во ЕУ, па во ЕК, потоа во Европскиот совет - А1он
Почетна Свет Орбан: Прво антимигрантско мнозинство во ЕУ, па во ЕК, потоа во Европскиот совет
Свет

Орбан: Прво антимигрантско мнозинство во ЕУ, па во ЕК, потоа во Европскиот совет

10/01/2019 - 13:43 358 прегледи
Орбан: Прво антимигрантско мнозинство во ЕУ, па во ЕК, потоа во Европскиот совет