(ВИДЕО) Костадинов: Очекуваме до моментот на гласањето да се обезбеди двотретинско мнозинство - А1он
Почетна Македонија (ВИДЕО) Костадинов: Очекуваме до моментот на гласањето да се обезбеди двотретинско мнозинство
Македонија

(ВИДЕО) Костадинов: Очекуваме до моментот на гласањето да се обезбеди двотретинско мнозинство

10/01/2019 - 13:15 562 прегледи
(ВИДЕО) Костадинов: Очекуваме до моментот на гласањето да се обезбеди двотретинско мнозинство