Седум лица хоспитализирани откако биле во контакт со сомнителен коверт кој од Индија стигнал во Грција - А1он
Почетна Регион Седум лица хоспитализирани откако биле во контакт со сомнителен коверт кој од Индија стигнал во Грција
Регион

Седум лица хоспитализирани откако биле во контакт со сомнителен коверт кој од Индија стигнал во Грција

10/01/2019 - 12:33 240 прегледи
Седум лица хоспитализирани откако биле во контакт со сомнителен коверт кој од Индија стигнал во Грција