Проширувањето на ЕУ останува приоритет на следните три претседателства - А1он
Почетна Свет Проширувањето на ЕУ останува приоритет на следните три претседателства
Свет

Проширувањето на ЕУ останува приоритет на следните три претседателства

10/01/2019 - 09:58 44 прегледи
Проширувањето на ЕУ останува приоритет на следните три претседателства