Откриени повторувачки радио-сигнали од галаксија оддалечена 1,5 милијарди светлосни години - А1он
Почетна МагазинТехнологија Откриени повторувачки радио-сигнали од галаксија оддалечена 1,5 милијарди светлосни години
Технологија

Откриени повторувачки радио-сигнали од галаксија оддалечена 1,5 милијарди светлосни години

10/01/2019 - 11:44 1,494 прегледи
Откриени повторувачки радио-сигнали од галаксија оддалечена 1,5 милијарди светлосни години