Над 30 уреди со „5Г“ поддршка се очекуваат во 2019 година - А1он
Почетна МагазинТехнологија Над 30 уреди со „5Г“ поддршка се очекуваат во 2019 година
Технологија

Над 30 уреди со „5Г“ поддршка се очекуваат во 2019 година

12/01/2019 - 17:58 233 прегледи
Над 30 уреди со „5Г“ поддршка се очекуваат во 2019 година