(ВИДЕО) Филипче: Можно е одземање на дозволата на „Македонија лек“ поради погрешните датуми на вакцините - А1он
Почетна Актуелно (ВИДЕО) Филипче: Можно е одземање на дозволата на „Македонија лек“ поради погрешните датуми на вакцините
Актуелно

(ВИДЕО) Филипче: Можно е одземање на дозволата на „Македонија лек“ поради погрешните датуми на вакцините

08/01/2019 - 15:52 1,100 прегледи
(ВИДЕО) Филипче: Можно е одземање на дозволата на „Македонија лек“ поради погрешните датуми на вакцините