Уште една успешно изведена трансплантација на бубрези од починат донор - А1он
Почетна Македонија Уште една успешно изведена трансплантација на бубрези од починат донор
Македонија

Уште една успешно изведена трансплантација на бубрези од починат донор

06/01/2019 - 13:52 158 прегледи
Уште една успешно изведена трансплантација на бубрези од починат донор