Сопственик на суши ресторан за една риба платил 2,7 милиони евра - А1он
Почетна МагазинХрана Сопственик на суши ресторан за една риба платил 2,7 милиони евра
Храна

Сопственик на суши ресторан за една риба платил 2,7 милиони евра

05/01/2019 - 21:50 1,853 прегледи
Сопственик на суши ресторан за една риба платил 2,7 милиони евра