До 15 часот вакцинирани вкупно 939 деца со МРП вакцина - А1он
Почетна Македонија До 15 часот вакцинирани вкупно 939 деца со МРП вакцина
Македонија

До 15 часот вакцинирани вкупно 939 деца со МРП вакцина

04/01/2019 - 15:46 133 прегледи
До 15 часот вакцинирани вкупно 939 деца со МРП вакцина