Во РЕК Осломеј ќе се гради фотоволтаична централа, инвестиција од 7 милиони евра - А1он
Почетна Економија Во РЕК Осломеј ќе се гради фотоволтаична централа, инвестиција од 7 милиони евра
Економија

Во РЕК Осломеј ќе се гради фотоволтаична централа, инвестиција од 7 милиони евра

04/01/2019 - 15:47 121 прегледи
Во РЕК Осломеј ќе се гради фотоволтаична централа, инвестиција од 7 милиони евра