ВИДЕО: Силниот ветер во Тиват си поигруваше со патнички авион при обид за слетување - А1он
Почетна Регион ВИДЕО: Силниот ветер во Тиват си поигруваше со патнички авион при обид за слетување
Регион

ВИДЕО: Силниот ветер во Тиват си поигруваше со патнички авион при обид за слетување

04/01/2019 - 12:12 1,025 прегледи
ВИДЕО: Силниот ветер во Тиват си поигруваше со патнички авион при обид за слетување