ВИДЕО: Полицијата ги спречи демонстрантите од „Македонија блокира“ да протестираат пред домот на пратеничката Александрова - А1он
Почетна Видео ВИДЕО: Полицијата ги спречи демонстрантите од „Македонија блокира“ да протестираат пред домот на пратеничката Александрова
Видео

ВИДЕО: Полицијата ги спречи демонстрантите од „Македонија блокира“ да протестираат пред домот на пратеничката Александрова

03/01/2019 - 20:23 4,898 прегледи
ВИДЕО: Полицијата ги спречи демонстрантите од „Македонија блокира“ да протестираат пред домот на пратеничката Александрова