До 14 часот во поликлиниките во Скопје вакцинирани 371 дете - А1он
Почетна Македонија До 14 часот во поликлиниките во Скопје вакцинирани 371 дете
Македонија

До 14 часот во поликлиниките во Скопје вакцинирани 371 дете

03/01/2019 - 15:16 66 прегледи
До 14 часот во поликлиниките во Скопје вакцинирани 371 дете