Забрана за прием на невакцинирани деца во градинките во Oпштина Кисела Вода - А1он
Почетна Македонија Забрана за прием на невакцинирани деца во градинките во Oпштина Кисела Вода
Македонија

Забрана за прием на невакцинирани деца во градинките во Oпштина Кисела Вода

03/01/2019 - 14:00 103 прегледи
Забрана за прием на невакцинирани деца во градинките во Oпштина Кисела Вода