Единствена Македонија: Со зголемување на платите на вицепремиерите и вработување на нова армија заменици-директори Заев ја крева просечната плата - А1он
Почетна Економија Единствена Македонија: Со зголемување на платите на вицепремиерите и вработување на нова армија заменици-директори Заев ја крева просечната плата
Економија

Единствена Македонија: Со зголемување на платите на вицепремиерите и вработување на нова армија заменици-директори Заев ја крева просечната плата

30/12/2018 - 13:10 1,171 прегледи
Единствена Македонија: Со зголемување на платите на вицепремиерите и вработување на нова армија заменици-директори Заев ја крева просечната плата