„Македонија блокира“ најави протести во 40 општини, побараа полицијата да не провоцира и да не ги спречува блокадите - А1он
Почетна Актуелно „Македонија блокира“ најави протести во 40 општини, побараа полицијата да не провоцира и да не ги спречува блокадите
Актуелно

„Македонија блокира“ најави протести во 40 општини, побараа полицијата да не провоцира и да не ги спречува блокадите

29/12/2018 - 10:16 2,407 прегледи
„Македонија блокира“ најави протести во 40 општини, побараа полицијата да не провоцира и да не ги спречува блокадите