50 обвинети и осудени кои побарале амнестија добија негативно мислење дека може да бидат ослободени - А1он
Почетна Актуелно 50 обвинети и осудени кои побарале амнестија добија негативно мислење дека може да бидат ослободени
Актуелно

50 обвинети и осудени кои побарале амнестија добија негативно мислење дека може да бидат ослободени

28/12/2018 - 13:26 1,472 прегледи
50 обвинети и осудени кои побарале амнестија добија негативно мислење дека може да бидат ослободени