Исплатени 99,9 проценти од земјоделските субвенции и 1,4 милиони евра од првиот повик за ИПАРД 2 - А1он
Почетна Економија Исплатени 99,9 проценти од земјоделските субвенции и 1,4 милиони евра од првиот повик за ИПАРД 2
Економија

Исплатени 99,9 проценти од земјоделските субвенции и 1,4 милиони евра од првиот повик за ИПАРД 2

28/12/2018 - 12:18 584 прегледи
Исплатени 99,9 проценти од земјоделските субвенции и 1,4 милиони евра од првиот повик за ИПАРД 2