Единствена Македонија: Предавничкиот поход на власта кулминира со пазар - гласање за промена на уставот во замена за слобода - А1он
Почетна Македонија Единствена Македонија: Предавничкиот поход на власта кулминира со пазар – гласање за промена на уставот во замена за слобода
Македонија

Единствена Македонија: Предавничкиот поход на власта кулминира со пазар – гласање за промена на уставот во замена за слобода

28/12/2018 - 10:58 504 прегледи
Единствена Македонија: Предавничкиот поход на власта кулминира со пазар – гласање за промена на уставот во замена за слобода