„Политика“: Од Црна Гора ќе бидат протерани најмалку 50 свештеници и монаси на СПЦ - А1он
Почетна Актуелно „Политика“: Од Црна Гора ќе бидат протерани најмалку 50 свештеници и монаси на СПЦ
Актуелно

„Политика“: Од Црна Гора ќе бидат протерани најмалку 50 свештеници и монаси на СПЦ

27/12/2018 - 08:45 1,135 прегледи
„Политика“: Од Црна Гора ќе бидат протерани најмалку 50 свештеници и монаси на СПЦ