Откупната клаузула за Нејмар во 2020 година ќе изнесува 160 милиони евра - А1он
Почетна СпортФудбал Откупната клаузула за Нејмар во 2020 година ќе изнесува 160 милиони евра
Фудбал

Откупната клаузула за Нејмар во 2020 година ќе изнесува 160 милиони евра

26/12/2018 - 10:10 182 прегледи
Откупната клаузула за Нејмар во 2020 година ќе изнесува 160 милиони евра