Поради магла откажани и пренасочени дел од летовите од скопскиот аеродром - А1он
Почетна Македонија Поради магла откажани и пренасочени дел од летовите од скопскиот аеродром
Македонија

Поради магла откажани и пренасочени дел од летовите од скопскиот аеродром

22/12/2018 - 18:35 1,430 прегледи
Поради магла откажани и пренасочени дел од летовите од скопскиот аеродром