(ВИДЕО) Сугарески и Реџепи: Завршена е изградбата на гасоводот од Штип до Неготино - А1он
Почетна Економија (ВИДЕО) Сугарески и Реџепи: Завршена е изградбата на гасоводот од Штип до Неготино
Економија

(ВИДЕО) Сугарески и Реџепи: Завршена е изградбата на гасоводот од Штип до Неготино

22/12/2018 - 13:12 290 прегледи
(ВИДЕО) Сугарески и Реџепи: Завршена е изградбата на гасоводот од Штип до Неготино