Џорџ Сорос личност на годината во изборот на „Фејненшал Тајмс“ - А1он
Почетна Свет Џорџ Сорос личност на годината во изборот на „Фејненшал Тајмс“
Свет

Џорџ Сорос личност на годината во изборот на „Фејненшал Тајмс“

19/12/2018 - 12:05 87 прегледи
Џорџ Сорос личност на годината во изборот на „Фејненшал Тајмс“