Советот на јавни обвинители оцени дека транспарентноста им е на незадоволително ниво, изготвија комуникациска стратегија - А1он
Почетна Актуелно Советот на јавни обвинители оцени дека транспарентноста им е на незадоволително ниво, изготвија комуникациска стратегија
Актуелно

Советот на јавни обвинители оцени дека транспарентноста им е на незадоволително ниво, изготвија комуникациска стратегија

16/12/2018 - 20:33 338 прегледи
Советот на јавни обвинители оцени дека транспарентноста им е на незадоволително ниво, изготвија комуникациска стратегија