Џафери упати телеграма со сочувство до семејството на Стојаноски: Заминувањето на Стојаноски е огромна загуба за нашето општество - А1он
Почетна Македонија Џафери упати телеграма со сочувство до семејството на Стојаноски: Заминувањето на Стојаноски е огромна загуба за нашето општество
Македонија

Џафери упати телеграма со сочувство до семејството на Стојаноски: Заминувањето на Стојаноски е огромна загуба за нашето општество

15/12/2018 - 21:24 1,706 прегледи
Џафери упати телеграма со сочувство до семејството на Стојаноски: Заминувањето на Стојаноски е огромна загуба за нашето општество