АВМУ: Одржан работен состанок за обезбедување пристап до програмите за лицата со попреченост - А1он
Почетна Македонија АВМУ: Одржан работен состанок за обезбедување пристап до програмите за лицата со попреченост
Македонија

АВМУ: Одржан работен состанок за обезбедување пристап до програмите за лицата со попреченост

13/12/2018 - 15:10 71 прегледи
АВМУ: Одржан работен состанок за обезбедување пристап до програмите за лицата со попреченост