Австрија сака да воведе беспилотно летечко такси - А1он
Почетна МагазинТехнологија Австрија сака да воведе беспилотно летечко такси
Технологија

Австрија сака да воведе беспилотно летечко такси

17/12/2018 - 00:24 283 прегледи
Австрија сака да воведе беспилотно летечко такси