„Охридско лето“ на 18 декември во МОБ организира концерт на италијанскиот пијанист Емануеле Арчиули - А1он
Почетна Култура „Охридско лето“ на 18 декември во МОБ организира концерт на италијанскиот пијанист Емануеле Арчиули
Култура

„Охридско лето“ на 18 декември во МОБ организира концерт на италијанскиот пијанист Емануеле Арчиули

13/12/2018 - 12:42 69 прегледи
„Охридско лето“ на 18 декември во МОБ организира концерт на италијанскиот пијанист Емануеле Арчиули