Први фотографии на сондата ИнСајт од Марс - А1он
Почетна МагазинТехнологија Први фотографии на сондата ИнСајт од Марс
Технологија

Први фотографии на сондата ИнСајт од Марс

17/12/2018 - 00:15 432 прегледи
Први фотографии на сондата ИнСајт од Марс